Chef Sara

Sara Carrillo

Geboren en getogen in Peru, bracht chef Sara Carrillo als kind haar vakanties door met naar haar grootmoeder Leonor te kijken die heerlijke gerechten klaarmaakte voor de familie.

In België besloot ze in 2012 uiteindelijk om van haar passie haar beroep te maken en begon ze met een kookcursus aan de koksschool PIVA.

Tijdens en na haar opleiding heeft ze stage gelopen in verschillende gerenomeerde Peruaanse restaurants.

In het restaurant “El Divino Ceviche” in Miami leerde ze van chef Christian Encalada de verfijnde Peruaanse keuken.

In "El Picaflor" van chef Lourdes te Parijs serveerde ze dan weer Peruaanse gerechten op de meer traditionele wijze.

Tenslotte stond ze aan de zijde van de beste chefs, in "El Tanta" te Chicago, één van de restaurants van de beroemde Peruaanse chef Gastón Acurio.

In 2016 zagen we haar in het VTM Tv-programma “Mijn Pop-uprestaurant” waar ze ons het beste van de Latijns-Amerikaanse keuken liet zien als mama Sara van het team van Willem en Miette in het Mexicaans-Peruaanse restaurant "Jalapeño Loco".

Catering voor uw feesten en receptie

Home Cooking

Traiteur